Ny version av PSS Säljträning ute nu!

Pressrelease:
PSS Säljträning, Professional Selling Skills har sitt ursprung i ett forskningsprojekt vid Columbia University i USA där två forskare 1957 började studera affärsbeteenden.

Vårt professionella forskningsteam genomför sedan dess kontinuerligt studier av en mängd faktorer och beteenden för att ta reda på vad som gör att visa säljare lyckas och når bättre resultat än andra. Det gör att vi alltid kan erbjuda relevant säljutbildning som hjälper våra kunder till önskad beteendeförändring.

  • Varje dag sedan 1960 har vi runt om i världen haft nöjet att kunna utveckla säljare i kundorienterad och konsultativ försäljning.
  • Vi är stolta och entusiastiska över att utifrån våra senaste studier om Säljare i världsklass kunna erbjuda en ny uppdaterad version av PSS Säljträning – PSS 6.

"Forskningen bakom PSS 6 visar att säljare i världsklass särskiljer sig från andra säljare på flera olika sätt. Den största skillnaden handlar om hur kundfokuserad säljaren är. Säljare i världsklass fokuserar på sina kunders behov och tar fram lösningar som möter dessa behov. Det är en stark kontrast till andra säljare som fokuserar på att presentera de produkter och tjänster som de säljer, oavsett vad som är viktigt för kunden, säger Kaj Hattenhauer, ansvarig för lanseringen av PSS 6 som sker i maj 2017.

Beteendevetenskaplig forskning är fundamentet i en stor del av det vi gör inom Miller Heiman Group. I Sverige har vi varit verksamma sedan 1985, det betyder att vi vet vad som fungerar och vilka utmaningar som finns för att etablera en stark affärskultur.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälp er organisation att lyckas i dagens tuffa och komplexa säljmiljö.

Ring +46 (0)8 - 440 90 30 eller använd kontaktformuläret. | Boka plats på öppen säljutbildning


AchieveGlobal ingår i Miller Heiman Group och med sin etablering i fler än 40 länder är vi en av världens ledande helhetsleverantör av säljträning, säljcoaching, kundserviceutbildning, ledarskapsprogram, och organisationseffektivitet. Våra utbildningar och lösningar anpassas både till er organisations unika situation och behov av utveckling.