Det pratas om säljare i världsklass...

Pressrelease:

Fullsatt när Kaj Hattenhauer från AchieveGlobal föreläste om de senaste rönen inom sälj och vad som utmärker en säljare i världsklass. Härligt engagemang hos deltagarna och intressanta diskussionerna om varför det idag inte räcker med charm och tur för att ta hem de fina affärerna.

”Ett stort tack för i fredags!!!"
När jag gick ifrån er inspirationsföreläsning i fredags tänkte jag att "som första grej" när jag kom tillbaka till kontoret, ska jag skriva till er och tacka. Och här kommer några rader från en nöjd och inspirerad "Lasse".

"Bra som alltid, och Kaj, Du håller superpresentationer! Trevligt och informativt. Bra metod att involvera alla. Ser fram emot att hålla kontakten!"
Lars Liwendahl, Happy Homes.

"AchieveGlobal är en del av Miller Heiman Group som leder världens största och längst pågående forskning inom sälj. Studierna förklarar varför vissa beteenden har större effekt och vad som gör att säljare i världsklass får bättre resultat än andra. Det finns ett stort intresse för försäljning och säljkultur och vi har den senaste tiden, vid flera tillfällen blivit ombedda att föreläsa i ämnet säger Karin Miefalk, VD AchieveGlobal".

Vill du också bli inspirerad och ta del av föreläsningen om Supersäljaren LASSE?
Kontakta oss så berättar vi mer. Ring 08-440 90 30 eller använd kontaktformuläret