Uppdaterade studier om försäljning, vi presenterar supersäljaren LASSE

Pressrelease:
Kunderna älskar dem. Kollegorna avundas dem. Konkurrenterna vill ha dem.
De är de bästa säljarna. De är supersäljarna. Och alla företag, vill ha fler av dem.

Dagens komplexa säljmiljö har ändrat definitionen av vad som krävs för att bli en verkligt framgångsrik säljare. Faktum är att ”riktigt bra” betyder ofta ”bra nog”. Det behövs supersäljare – säljare som inte bara kan spelets regler utan även konsekvent vinner trots svår ekonomi och tuffa konkurrenter. Miller Heiman Group leder världens största och längst pågående forskning om vad som gör att säljare i världsklass får bättre resultat än andra.
Den 31 mars berättar vi i en inspirationsföreläsning om

  • Vad som krävs för att utmärka sig som säljare idag.
  • Vad som skiljer toppsäljare från medelmåttor.

Kaj Hattenhauer är expert på ämnet sälj och har mer än 30 års erfarenhet av att träna och utveckla säljare, affärsmän och säljchefer i beteenden som skapar resultat. Kom och lyssna när han tar sig an ämnet Supersäljare.

TID för lunchseminariet: 31 mars: kl 12.00-14.00, lunch serveras från 11.30
>> ANMÄL DIG HÄR

PLATS: Seminariet hålls hos AchieveGlobal, Odengatan 52, Stockholm

Föreläsningen är kostnadsfri

Beteendevetenskaplig forskning är ett fundament i en stor del av det vi gör inom AchieveGlobal och Miller Heiman Group. Vårt professionella forskningsteam CSO Insights genomför kontinuerligt studier av en mängd faktorer. Det gör att du som kund alltid får relevant utbildning som hjälper er till önskad beteendeförändring. Vi är nu stola över att kunna dela med oss av den senaste forskningen inom försäljning.

Vill du snacka sälj, ring Kaj Hattenhauer +46 (0)708-322829