Rykande färsk rapport för dig som behöver lyckas som säljchef

Pressrelease:

13 viktiga saker för att lyckas som säljchef. Ladda ner nu >>

Beteendevetenskaplig forskning är ett fundament i en stor del av det vi gör inom AchieveGlobal och Miller Heiman Group. Vårt professionella forskningsteam CSO Insights genomför kontinuerligt studier av en mängd faktorer. Det gör att du som kund alltid får relevant utbildning som hjälper er till önskad beteendeförändring. Nu har du som säljchef möjlighet att ta del av vår senaste rapport där vi kommit fram till 13 måsten för att lyckas som säljchef.

Säljchefen har ett tufft jobb och ska med sitt säljteam skapa resultat, om och om igen! Varje säljteam är unikt och inte det andra likt. Det finns några kritiska komponenter som leder till framgångsrikt säljledarskap. I rapporten hittar du några tips som gör att ditt säljteam vinner fler affärer. Ladda ner vårt "white paper" om ”13 viktiga saker för säljledare”. Hämta nu >>

Vill du snacka sälj, ring Kaj Hattenhauer +46 (0)708-322829