Äntligen! Exklusivt utbildningspaket för B2B Säljare

Pressrelease:

Med start 6-7 september kan AchieveGlobal som en av världens största och mest erfarna utbildningsföretag erbjuda en Professionell B2B utbildning som gör att säljaren får träffa fler prospekts, tar hem flera affärer och då med ett ökat täckningsbidrag. Samtliga steg i certifieringen är baserade på studier som kontinuerligt genomförs av vårt eget forskningsbolag CSO Insights.

"Våra studier visar att det skulle blivit ännu svårare att sälja och konkurrensen har blivit ännu mer intensiv. Säljare är pressade att få hem ännu fler lönsamma affärer, och dagens pålästa kunderna vill fatta smarta köpbeslut. Vi ser inte några tecken på att dessa trender kommer att vända inom en snar framtid, säger Kaj Hattenhauer forskningsansvarig på AchieveGlobal Nordic."

"Vi har gedigen erfarenhet av att ta fram och genomföra företagsspecifika affärsskolor och diplomeringsutbildningar i flera steg hos våra kunder. Nu ser vi en ökad efterfrågan hos marknaden av en säljskola i öppet kurs format. Vi har därför valt att paketerat våra mest eftertraktade säljutbildningar i ett exklusivt utbildningspaket. Vi ser fram emot att få utveckla B2B säljare till säljare i världsklass, där säljaren efter utbildningen kan konsten att guida kunddialogen mot ett ömsesidigt beslut för kunden och säljaren, säger Karin Miefalk VD på AchieveGlobal Nordic."

För mer information följ länken, eller hör av dig till Kaj Hattenhauer, +46 8 440 9034


AchieveGlobal är världens största helhetsleverantör av ledarskapsprogram, säljträning, säljcoaching och kundserviceutbildning. Våra utbildningar och lösningar anpassas både till er organisations unika situation och behov av utveckling.