Leadership Stockholm, AchieveGlobal föreläser om chefens balansakt

Pressrelease:
Den 4 december föreläser AchieveGlobal att på Leadershipdagen i Stockholm.

Att bli chef kan vara en härlig triumf, men också en balansakt full av tuffa utmaningar som du måste bemästra. Oavsett om du är ung och hungrig eller har lång ledarerfarenhet har du stor nytta av att utveckla och finslipa din personliga ledarstrategi. En strategi som ökar din trovärdighet, engagerar och aktiverar medarbetare och som bygger en god relation med din egen chef. Ta del av AchieveGlobal’s konkreta tips på vad du som ledare behöver ha koll på och vad du kan göra för att förebygga och parera hinder och utmaningar som du möter längs vägen. Föreläsningen bygger på AchieveGlobals forskning om vilka utmaningar chefer står inför och hur man möter dem på bästa sätt.

Föreläsare:
Eva-Lotta Blomqvist, har sin bakgrund inom beteendevetenskaplig forskning och verksamhetsledning. Hon är idag konsult på AchieveGlobal och utvecklar personer i näringslivet i effektiva kommunikativa färdigheter.

Stockholm, 4 december, Clarion Ringvägen


För tredje året i rad deltar AchieveGlobal på Leadership som arrangeras av utbildning.se i samarbete med SACO-förbund, Sveriges Ingenjörer, Jusek och Civilekonomerna.

Dagen är exklusiv för dig som är chef och medlem i SACO-förbund, Sveriges Ingenjörer, Jusek och Civilekonomerna. Leadership är en kostnadsfri medlemsförmån. Passa på att knyt kontakter med andra chefer. Förbunden bjuder på lättare förtäring och mingel.

Ring +46 (0)8 - 440 90 30 eller använd kontaktformuläret så gör vi en analys av ert behov av ledarskapsutveckling.


AchieveGlobal är världens största helhetsleverantör av ledarskapsprogram, säljträning, säljcoaching, kundserviceutbildning och organisationseffektivitet. Våra utbildningar och lösningar anpassas både till er organisations unika situation och behov av utveckling.