Säljresultatet är en fråga för alla ledare, Leadership 2011

Pressrelease:

Säljresultatet påverkar alla på företaget. Alla ledare ansvarar för att underlätta försäljningen, inte bara säljledaren. Summan av alla ledares handlingar är direkt avgörande för hur företaget lyckas sälja. Vad gör du som ledare för att öka säljresultatet?

Kaj Hattenhauer på AchieveGlobal har i mer än 20 år hjälpt organisationer att öka sitt säljresultat. Under hösten har Kaj har vid tre tillfällen guidat deltagare på Leadershipdagarna till fem konkreta tips på hur din organisation kan bli mer säljeffektiv!

Vägen till säljeffektivitet - 5 steg

  1. Klargör nyttan
  2. Hitta rätt kunder
  3. Etablera en kundrelationsprocess
  4. Bygg en stöttande säljorganisation
  5. Ge individer rätt förutsättningar

Kontakta oss så berättar vi mer, 08-440 90 30 eller via kontaktformuläret