Jobba hos oss

Vill du växa med oss? Vi expanderar!

AchieveGlobal är en del av Miller Heiman Group. Vi är världsledande inom säljträning, utbildning av kundservicepersonal och ledarskapskapsutveckling. Vi har kontor i 42 länder och har sedan 1960 forskat i affärsmannaskap. Vi hjälper våra kunder att få ut ett bättre resultat ur sina strategier.


Vi söker nordiska frilanskonsulter!
Vill du jobba som frilanskonsult med uppdrag åt AchieveGlobal i eget bolag?
Vi är idag 12 tränare och behöver ytterligare förstärkning i form av nordiska konsulter. Ditt första språk ska vara något av de nordiska språken och du behöver kunna prata, läsa och skriva svenska och engelska. Dina arbetsuppgifter kommer att bli att genomföra våra olika utbildningsprogram inom säljutbildning, serviceträning och ledarskapsutveckling. Du har en pedagogisk ådra samt ett brinnande intresse för försäljning, kommunikation och affärsmannaskap. Har du en pedagogisk ådra och ett brinnande intresse för försäljning, kommunikation och affärsmannaskap, då kan du söka. Läs mer

För mer information, ring Carl-Johan Johnson 08-440 90 31

Vi söker frilanssäljare!
Dina arbetsuppgifter kommer att bli att sälja våra utbildningsprogram främst inom säljträning men även inom kundservice och ledarskap. Du har ett brinnande intresse för försäljning, kommunikation och affärsmannaskap. Är du en målmedveten och tävlingsinriktad person som vill utvecklas inom försäljning? Då kan detta vara tjänsten för dig! Kontakta oss för mer information.