e-Learning: PSS Säljträning Online

Vår forskning visar att magin för att skapa en bestående beteendeförändring och ett långsiktigt resultat ligger i mixen av inlärningsaktiviteter.

PSS Säljträning Online är ett tidseffektiv e-Learning där användaren får kunskap om konsultativ försäljning och säljfärdigheter som gör dig till en vassare säljare. Efter PSS Online rekommenderar vi en uppföljande klassrumsträning som säkerställer att deltagarna går från kunskap till applicerbara färdigheter genom färdighetsträning och tillämpning.

Jag vill veta mer.

Specifikationer PSS Online

2 timmars videobaserad e-Learning
Pris: 6000 kr exkl moms
Beställ nu >>
Diplom: Efter avslutad kurs kan du kostnadsfritt beställa och göra ett Mastery test. Godkänt resultat ger ett diplom.

PSS Säljträning Online använder väl prövade inlärningstekniker för att du som användare snabbare ska kunna ta till dig kunskap. De erfarna handledarna introducerar kunskap och guidar användaren till ett flertal övningar som stödjer inlärningen.
Gå kursen när och var du vill. Kursen inklusive uppgifter och tester tar ca 2 timmar att genomföra. Du har tillgång till kursen i 12 månader och loggar in så ofta du vill. Ring oss 08-440 90 30 och inom ett par dagar är du igång med din säljträning, studietakt bestämmer du själv. Läs mer

Format

  • Åtta (8) kunskapsavsnitt för varje steg i säljprocessen från inledning till avslut samt utmanande kundsituationer som ointresse, tvivel, missförstånd och nackdelar
  • Filmavsnitt där våra handledare introducerar och guidar till kunskap och övningar
  • Test av kunskaper och förståelse. Ett kunskapstest i slutet av varje avsnitt. Godkänt resultat behövs för att komma vidare.
  • Tillgång till guider och planeringsverktyg

Specifikationer PSS Online uppföljning

2 dagars klassrumsträning
Pris öppen kurs: 12000 kr exkl moms (ordinarie pris 18000 kr exkl moms)
Företagsspecifik utbildning: Kontakta oss
Förkunskaper: PSS Online avsnitt 1-8, e-Learning

Praktisk säljträning i Professional Selling Skills för att säkerställa att deltagarna går från kunskap till applicerbara färdigheter genom färdighetsträning och tillämpning. Syftet med uppföljningen är att ge deltagarna det självförtroende och de färdigheter som krävs för att bygga långsiktiga, ömsesidigt givande kundrelationer.

  • Färdighetsöversikt, för att få kunskapsinhämtningen att falla på plats
  • Diskussioner och övningar i trios och storgrupp
  • Praktisk färdighetsträning och tillämpningsövningar
  • Anpassning till egen säljmiljö

För ytterligare information kontakta oss: tfn. 08 - 4409030